Conditii generale

 

Greutatea produselor

Oricat ne-am dori sa putem face acest produs exact de greutatea pe care o alegeti, este aproape imposibil si mici variatii vor aparea (+/- 300 gr pt torturile simple si 0,500 pentru cele imbricate in icing.). Va asiguram insa ca totalul de plata la momentul la care veti primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a produsului.

Comanda minima

Pentru Mini prajituri cantitatea minima  0,500 kg

Pentru prajituri comanda minima este 1 buc

Pentru cupcakes comanda minima este de 5 buc

Pentru torturile simple comanda minima este de 1 kg pana la 3 kg.

Pentru cantitati mai mari comanda se face doar telefonic. Sau pe mail

Cantitatea minima  pt torturile personalizate variaza in functie de modelul ales de dv iar imaginea nu reflecta cantitatea minima sau maxima a tortului. Pentru torturile pe mai multe etaje, in cazul in care clientul doreste o cantitate mai mica, se poate face un singur etaj. Cantitatea de care dv aveti nevoie se calculeaza in functie de numarul de portii astfel incat, o portie de tort simplu variaza intre 0,090 si 0,100 kg/ persoana iar pentru torturile imbracate in icing ( in functie de complexitatea modelului  ) variaza  inre 0,110 si 0,0130 kg/ persoana

Compozitie

Blaturile, cremele si ganajul  sunt preparate in laboratorul nostru, din produse naturale ( oua proaspete, lapte, frisca si ciocolata veritabila).

Transport

Transportul produselor  se realizeaza in conditii optime, cofetaria Opera dispune de masini frigorifice  autorizate de catre Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.

Transportul este GRATUIT pentru comenzile livrate in Bucuresti, a caror valoare este mai mare de 100 de lei. Pentru comenzile cu o valoare sub 100 lei se va percepe o taxa de transport in valoare de 50 lei pe raza municipiului Bucuresti . Livrarile se fac in intervalul orar 11:00 – 19:00.

Timpul de livrare variaza intre 4 si 48 de ore in functie de produsul ales si de complexitatea manoperei pentru realizarea acestuia ( torturi personalizate, candu bar uri etc ). Nerespectarea timpului de livrare da dreptul cofetariei Opera sa refuze comanda.

In cazul zilelor  cu un numar foarte mare de comenzi precum si a celor in care conditiile de trafic sau meteo ingreuneaza procesul de livrare, independent de vointa sa, Cofetaria Opera isi rezerva dreptul de a prelungi termenul de livrare.

 


Produs adaugat cu succes pentru comparatie