Cofetăria Opera - N10 Tort nunta nacked cu flori naturale din categoria de produse Torturi nunta Mareste

N10 Tort nunta nacked cu flori naturale

Cantitate minima 7 kg

Detalii

Pentru compozitii va puteti orienta de la categoria Torturi - Torturi crema si fructe, sau cel mai simplu e sa ne contactati si stabilim o intalnite pentru degustare.

Cantitatea minima  pentru torturile personalizate variaza in functie de modelul ales de dumneavoastra iar imaginea nu reflecta cantitatea minima sau maxima a tortului. Pentru torturile pe mai multe etaje, in cazul in care clientul doreste o cantitate mai mica, se poate face un singur etaj. Cantitatea de care dumneavoastra aveti nevoie se calculeaza in functie de numarul de portii astfel incat, o portie de tort simplu variaza intre 0,090 si 0,100 kg/ persoana iar pentru torturile imbracate in icing ( in functie de complexitatea modelului  ) variaza  intre 0,110 si 0,0130 kg/ persoana

Blaturile, cremele si ganajul  sunt preparate in laboratorul nostru, din produse naturale ( oua proaspete, lapte, frisca si ciocolata veritabila).

Transportul este GRATUIT pentru comenzile livrate in Bucuresti, a caror valoare este mai mare de 500 de lei. 

Oricat ne-am dori sa putem face acest produs exact de greutatea pe care o alegeti, este aproape imposibil si mici variatii vor aparea (+/- 300 gr pentru torturile simple si 0,500 pentru cele imbricate in icing.). Va asiguram insa ca totalul de plata la momentul la care veti primi produsul va reflecta fidel greutatea reala a produsului.

Dupa introducerea DEDICATIEI sau alegerea pozei (unde este disponibil acest lucru) NU UITATI sa Apasati butonul SALVATI DEDICATIA / POZA DE IMPRIMAT PE TORT

loader

* Campuri obligatorii

Produse vizualizate

Produs adaugat cu succes pentru comparatie